Contact

Bezoekadres:

Brinkgreverweg 130

7413 AG Deventer

T: 038-447 04 87
E: diensten@interim24-7.nl
24/7 op 06-107 42 212

Uitzendbureau zorg Utrecht

Zoekt een uitzendbureau voor de zorg in de regio Utrecht? Interim 24/7 is als uitzendbureau voor zorg en welzijn actief in Utrecht. In de regio Utrecht hebben wij gespecialiseerd personeel voor de verslavingszorg en crisissituaties in het algemeen. Wij zorgen dat u de juiste mensen krijgt bij uw organisatie in Utrecht.

Onze ervaringen in de regio Utrecht

Interim 24/7 heeft meer dan 10 jaar ervaring als detacheringbureau in de zorg, zowel met grotere als kleinere instellingen. Wat onze klanten zeggen:

"Sinds 5 jaar maken wij gebruik van de diensten van Interim 24-7. Wij zijn een verslavingskliniek vlakbij Utrecht, onze cliënten re-integreren van hieruit weer terug in de maatschappij. Na onze kliniek komen ze nog onder ambulante begeleiding in de nabije omgeving, alvorens ze volledig zelfstandig gaan functioneren. Sinds onze eerste aanvraag weet Interim wat wij zoeken in medewerkers. We krijgen professionals met ruime ervaring en goede persoonlijkheid. De omgang met collega’s en cliënten zijn buitengewoon goed. Echt leuke mensen!"* Uit privacy-overwegingen vermelden wij geen opdrachtgevers op onze website. Wilt u uitgebreidere referenties lezen? Neem contact met ons op.

Kennismaken met Interim 24/7? Probeer ons uit met 2 gratis 8-uurs diensten. Gratis kennismakingstraject aanvragen.

Onze doelgroepen in de zorg

U kunt rekenen op gespecialiseerd personeel voor de volgende doelgroepen:

  • Kind- en jeugdzorg;
  • Gehandicaptenzorg;
  • Verslavingszorg;
  • Justitiele Jeugdinrichtingen;
  • PGB Begeleiding;
  • Payrolling.

Waarom uitzendbureau Interim 24/7?

Met meer dan 10 jaar ervaring kunt u bij ons rekenen op:

  • Gespecialiseerde medewerkers: alle personeelsleden zijn gediplomeerd, hebben meerdere jaren ervaring in de zorg en beschikken uiteraard over een VOG (verklaring omtrent gedrag);
  • Genormeerde dienstverlening; wij beschikken over een NEN-4400-1 certificaat; wij volgen de richtlijnen van de ABU;
  • Zeer snelle en flexibele invulling van uw wensen. Afhankelijk van de regio kunnen wij binnen een uur ter plaatse zijn. Alle vragen kunnen wij een oplossing voor vinden, wij innoveren graag!
Kennismaken met Interim 24/7? Probeer ons uit met 2 gratis 8-uurs diensten. Gratis kennismakingstraject aanvragen

Gratis Kennismakingstraject

Kennismaken met Interim 24/7? Probeer ons uit met 2 gratis 8-uurs diensten

aanvraag-1