Contact

Bezoekadres:

Brinkgreverweg 130

7413 AG Deventer

T: 038-447 04 87
E: diensten@interim24-7.nl
24/7 op 06-107 42 212

Uitzendbureau zorg Apeldoorn

Zoekt een uitzendbureau voor de zorg in Apeldoorn? Interim 24/7 is als uitzendbureau voor de gehandicaptenzorg actief in Apeldoorn. Met personeel gespecialiseerd in gedragsproblematiek en crisissituaties binnen de zorg, zorgen we voor de juiste mensen bij u uw instelling in Apeldoorn.

Onze ervaringen in Apeldoorn en omgeving

Interim 24/7 heeft meer dan 10 jaar ervaring als specialistisch uitzendbureau in de zorgsector, met allerlei diverse organisaties. Momenteel ondersteunen wij met de implementatie van een nieuwe methodiek op een geschakelde woonunit. Tevens hebben wij een volledig team geleverd om een cliënt die volledig vastgelopen was, weer terug te halen naar zijn “oude” niveau waarin hij meer grip had op zijn eigen leven. Wat onze klanten zeggen:

"Al enige jaren zetten wij medewerkers van Interim 24-7 in op onze groepen. Deze cliëntenpopulatie is zeer complex. Interim 24-7 levert goede begeleiders met zeer ruime ervaring. Het zijn leuke personen en werken niet vanuit beheersing, maar vanuit rust, humor en een groot inlevingsvermogen. Ze bieden stabiliteit in hectische perioden. Met de implementatie van een nieuwe methodiek passen ze zich naadloos aan vanwege hun ruime ervaring in het werken met deze methodiek. Ik ben erg tevreden over hen.

Op een bepaald moment gleed onze cliënt volledig af. Het probleemgedrag werd erger en erger. Vooral de automutilatie was heel heftig. Naar aanleiding van een intern besluit om het anders aan te pakken, bleven er een paar vaste medewerkers over die bewust wilden blijven. Het team werd aangevuld door specialisten van Interim 24-7. Het resultaat was een stabiel team wat maanden lang heeft kunnen bouwen aan de afbouw van fixatie en de cliënt weer plezier heeft gegeven in zijn leven. De samenwerking was geweldig."* Uit privacy-overwegingen vermelden wij geen opdrachtgevers op onze website. Wilt u uitgebreidere referenties lezen? Neem contact met ons op.

Kennismaken met Interim 24/7? Probeer ons uit met 2 gratis 8-uurs diensten. Gratis kennismakingstraject aanvragen.

Onze doelgroepen in de zorg

U kunt rekenen op gespecialiseerd personeel voor de volgende doelgroepen:

 • Kind- en jeugdzorg;
 • Gehandicaptenzorg;
 • Verslavingszorg;
 • Crisiszorg;
 • PGB Begeleiding;
 • Payrolling.

Waarom uitzendbureau Interim 24/7?

Met meer dan 10 jaar ervaring kunt u bij ons rekenen op:

 • Bereikbaar 24/7;
 • Bekendheid met de zorg in alle lagen van de organisatie;
 • Gespecialiseerd zorgpersoneel: alle medewerkers zijn gediplomeerd, hebben meerdere jaren ervaring in de zorg en beschikken uiteraard over een VOG (verklaring omtrent gedrag);
 • Genormeerde dienstverlening; wij beschikken over een NEN-4400-1 certificaat; we volgen de richtlijnen van de ABU;
 • Zeer snelle en flexibele invulling van uw wensen.
Kennismaken met Interim 24/7? Probeer ons uit met 2 gratis 8-uurs diensten. Gratis kennismakingstraject aanvragen

Gratis Kennismakingstraject

Kennismaken met Interim 24/7? Probeer ons uit met 2 gratis 8-uurs diensten

aanvraag-1