Contact

Bezoekadres:

Brinkgreverweg 130

7413 AG Deventer

T: 038-447 04 87
E: diensten@interim24-7.nl
24/7 op 06-107 42 212

Uitzendbureau zorg Amersfoort

Zoekt u een uitzendbureau voor de zorg in de regio Amersfoort? Interim 24/7 is als uitzendbureau voor de zorgsector actief in Amersfoort. In de regio Amersfoort hebben wij gespecialiseerd personeel voor de gehandicaptenzorg en jeugdzorg. Of u nu op zoek bent naar vervanging van zwangerschapverlof, detacheringen of een project met meerdere personeelsleden die meewerken in het team. Wij staan dag en nacht voor u klaar.

Onze ervaringen in de regio Amersfoort

Interim 24/7 heeft meer dan 10 jaar ervaring als specialistisch uitzendbureau in de zorgsector, zowel met grotere als kleinere instellingen. Momenteel begeleiden we meerdere PGB cliënten met de meest uiteenlopende hulpvragen. Wat onze klanten zeggen:

"Mijn dochter is geadopteerd en heeft een ernstige hechtingsstoornis. Via Interim 24-7 krijgen wij ondersteunen voor haar. De ondersteuning is niet beperkt tot mijn dochter. Na enkele maanden is het nu uitgegroeid tot ondersteuning voor het hele gezin.We hadden voorheen allerlei verschillende disciplines die over de vloer kwamen. Diverse instellingen konden onze dochter niet helpen of behandelen.De medewerkster van Interim 24-7 vervult een soort rol als voogd voor mijn dochter. Ze traint mij in mijn omgang met mijn dochter. Ze ondersteunt mij met mijn andere kinderen, die natuurlijk ook veel moeite hebben met hun zus.Tevens heeft ze de taken van mijn huishoudelijk medewerkster overgenomen, omdat die persoon natuurlijk totaal niet pedagogisch onderlegd was. Nu is het een win-win situatie. Ze heeft laatst zelfs mijn administratie geordend in mappen, omdat ik aangaf dat het zo’n stress gaf en ik op financieel gebied door de bomen het bos niet meer zag. Echt, ik kan geen betere hulpverlener wensen of herinneren."* Uit privacy-overwegingen vermelden wij geen opdrachtgevers op onze website. Wilt u uitgebreidere referenties lezen? Neem contact met ons op.

Kennismaken met Interim 24/7? Probeer ons uit met 2 gratis 8-uurs diensten. Gratis kennismakingstraject aanvragen.

Onze doelgroepen in de zorg

U kunt rekenen op gespecialiseerd personeel voor de volgende doelgroepen in en rondom Amersfoort:

  • Jeugdzorg;
  • Gehandicaptenzorg;
  • PGB Begeleiding.

Waarom uitzendbureau Interim 24/7?

Met jarenlange ervaring kunt u bij ons rekenen op:

  • Gespecialiseerde professionals: alle medewerkers hebben een afgeronde zorggerelateerde opleiding, hebben meerdere jaren ervaring in de zorg en beschikken uiteraard over een VOG (verklaring omtrent gedrag);
  • Wij zijn NEN-4400-1 gecertificeerd en zijn in het bezit van een G-rekening;
  • Zeer snelle en flexibele invulling van uw wensen. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor onze (toekomstige) opdrachtgevers.
Kennismaken met Interim 24/7? Probeer ons uit met 2 gratis 8-uurs diensten. Gratis kennismakingstraject aanvragen

Gratis Kennismakingstraject

Kennismaken met Interim 24/7? Probeer ons uit met 2 gratis 8-uurs diensten

aanvraag-1