Contact

Bezoekadres:

Brinkgreverweg 130

7413 AG Deventer

T: 038-447 04 87
E: diensten@interim24-7.nl
24/7 op 06-107 42 212

Uitzendbureau zorg Groningen

Zoekt u een uitzendbureau voor de zorg in de regio Groningen? Interim 24/7 is als uitzendbureau voor zorg en welzijn actief in Groningen. In de regio Groningen hebben wij gespecialiseerd personeel voor de gehandicaptenzorg en crisissituaties in het algemeen. Wij zorgen dat u de juiste mensen krijgt bij uw organisatie in Groningen. Of u nu op zoekt bent naar ad-hoc ziekteopvang, detacheringen of een project met een heel team. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

Onze ervaringen in Groningen

Interim 24/7 heeft meer dan 10 jaar ervaring als specialistisch uitzendbureau in de zorgsector, zowel met grotere als kleinere instellingen. Wat onze klanten zeggen:

"Voor 3 woongroepen met de doelgroep SGLVG maken wij regelmatig gebruik van Interim 24-7. Of het nu een ad-hoc ziekmelding is, of een problematisch weekend wat samen valt met feestdagen, alles is bij Interim 24-7 mogelijk. Het fijne aan Interim 24-7 is dat zij 5 medewerkers hebben die volledig ingewerkt zijn bij ons. Zodra wij een aanvraag hebben, dan organiseren ze dat 1 van die 5 medewerkers komt. Dat biedt zoveel stabiliteit voor onze cliënten!"* Uit privacy-overwegingen vermelden wij geen opdrachtgevers op onze website. Wilt u uitgebreidere referenties lezen? Neem contact met ons op.

Kennismaken met Interim 24/7? Probeer ons uit met 2 gratis 8-uurs diensten. Gratis kennismakingstraject aanvragen.

Onze doelgroepen in de zorg

U kunt rekenen op gespecialiseerd personeel voor de volgende doelgroepen in de regio Groningen:

  • Jeugdzorg;
  • Gehandicaptenzorg;
  • PGB Begeleiding;
  • Payrolling.

Waarom uitzendbureau Interim 24/7?

Met meer dan 10 jaar ervaring kunt u bij ons rekenen op:

  • Gespecialiseerde professionals: alle medewerkers hebben een afgeronde zorggerelateerde opleiding, hebben meerdere jaren ervaring in de zorg en beschikken uiteraard over een VOG (verklaring omtrent gedrag);
  • Wij zijn NEN-4400-1 gecertificeerd en zijn in het bezit van een G-rekening;
  • Zeer snelle en flexibele invulling van uw wensen. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor onze (toekomstige) opdrachtgevers.
Kennismaken met Interim 24/7? Probeer ons uit met 2 gratis 8-uurs diensten. Gratis kennismakingstraject aanvragen

Gratis Kennismakingstraject

Kennismaken met Interim 24/7? Probeer ons uit met 2 gratis 8-uurs diensten

aanvraag-1