Contact

Bezoekadres:

Brinkgreverweg 130

7413 AG Deventer

T: 038-447 04 87
E: diensten@interim24-7.nl
24/7 op 06-107 42 212

Uitzendbureau zorg Amsterdam

Zoekt u een uitzendbureau voor de zorg in Amsterdam? Interim 24/7 is als uitzendbureau actief in de regio Amsterdam met het beste personeel voor de zorg. Voor diverse organisaties binnen de Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg en Daklozenopvang zijn er diensten geleverd. Dit betroffen detacheringen voor langere termijn, crisiszorg en jarenlange leveren van ad-hoc diensten.

Onze dienstverlening bij zorginstellingen in Amsterdam

Interim 24/7 heeft verschillende zorginstellingen in Amsterdam voorzien van tijdelijk zorgpersoneel én bemiddeld bij vast zorgpersoneel.

Onze ervaringen in de regio Amsterdam

Interim 24/7 heeft meer dan 10 jaar ervaring als detacheringbureau in de zorg, zowel met grotere als kleinere instellingen. Wat onze klanten zeggen:

"Door diverse factoren heerste er veel onrust op ons intramurale terrein. Door eerdere sporadische ervaringen met Interim 24-7, die uitstekend waren, hebben wij hun bevraagd naar een oplossing. Na een uitvoerige brainstormsessie hebben wij een speciaal team opgezet met medewerkers van Interim 24-7. Dit team was verantwoordelijk voor het reageren op alarmsituaties. Hierdoor konden onze medewerkers op de groepen blijven en werd de onrust geïsoleerd op de plek waar het hoorde. Andere groepen werden niet de dupe van onrust elders. De angel werd eruit gehaald, de kettingreacties bleven uit. Na een aantal weken begon de rust al toe te nemen. Na enkele maanden werd het project positief beëindigd met daarin een goede afbouw. Inmiddels is het terrein nog steeds in balans, drie jaar na afronding." * Uit privacy-overwegingen vermelden wij geen opdrachtgevers op onze website. Wilt u uitgebreidere referenties lezen? Neem contact met ons op.

Kennismaken met Interim 24/7? Probeer ons uit met 2 gratis 8-uurs diensten. Gratis kennismakingstraject aanvragen.

Onze doelgroepen in de zorg

U kunt rekenen op gespecialiseerd personeel voor de volgende doelgroepen:

  • Kind- en jeugdzorg;
  • Gehandicaptenzorg;
  • Verslavingszorg;
  • Payrolling.

Waarom uitzendbureau Interim 24/7?

Met meer dan 10 jaar ervaring kunt u bij ons rekenen op:

  • Gespecialiseerd zorgpersoneel: alle medewerkers zijn gediplomeerd, hebben meerdere jaren ervaring in de zorg en beschikken uiteraard over een VOG (verklaring omtrent gedrag);
  • Genormeerde dienstverlening; wij beschikken over een NEN-4400-1 certificaat en volgen de ABU-richtlijnen;
  • Zeer snelle en flexibele invulling van uw wensen vanuit ons kantoor, waar iedereen in bezit is van een zorggerelateerde opleiding en meerdere jaren werkervaring in de zorg heeft.
Kennismaken met Interim 24/7? Probeer ons uit met 2 gratis 8-uurs diensten. Gratis kennismakingstraject aanvragen

Gratis Kennismakingstraject

Kennismaken met Interim 24/7? Probeer ons uit met 2 gratis 8-uurs diensten

aanvraag-1